Hytte

Set in Bøstad, Lofoten Cabin offers garden, free WiFi, a shared kitchen, and a shared lounge. This holiday home offers air-conditioned accommodation with a patio.

The holiday home has 2 bedrooms, a flat-screen TV with cable channels, an equipped kitchen with a dishwasher and a microwave, a washing machine, and 1 bathroom with a shower. Guests wishing to travel light can make use of towels and bed linen for an extra charge.

The holiday home offers a terrace. A barbecue is available on site and cycling can be enjoyed within close proximity of Lofoten Cabin.

The nearest airport is Leknes Airport, 19 km from the accommodation.

Book now from Dancenter

 

Hytten ligger rett ved vannkanten og en kan høre sjøen fra vinduet.

Den fantastiske roen som oppleves her, er det mesteparten av våre gjester påpeker når de tar farvel.

Det å kan sitte på balkongen, hore bølgesus, lese en bok eller bare la tankene få vinger, sier fleire av våre gjester, er unikt.

Det å kan gå ut av hytten, ta på vesten, gå 50 meter og entre båten for deretter å bruke 20 til 40 minutter til de beste fiskeplassene som finns i hele øyriket Lofoten, betyr noe for gjesten.

Lofoten er med tiden blitt et yndet turområde, der våre kunder kan gå toppturer og dra i fine små fjellvann å fiske ferskvannsfisk.

Dette gjør at en ønsker å komme tilbake år etter år.

Vi ser dessverre en utvikling der kunder bestiller sine reiser tidligere og tidligere. Det kan derfor være vanskelig å få plass på hytten i den tiden det passer best, og jeg henstiller derfor til å bestille tidlig om en har ferie til bestemt tid. Vi har bare ukesleie og det er fortiden Dancenter som drifter hytten og dere som kunder må derfor via linken på forsiden for å kunne bestillle denne. Båter derimot kan bestilles og en betaler da 50 prosent i depositum, direkte fra vår hjemmeside her. Resten betaler en ved ankomst.


  • Vi har alltid en del fiskeutstyr som kan leies.

  • Flytevester har vi fra de minste til de største på markedet, og dette inngår i båtutleie.
  • En kan få kjøpe tørrfisk snacks hos oss.
  • Firmaet har både kort terminal til internasjonale kort,  og det norske Vipps.
  • Vi er en del av GO FISH teamet, og all fisk er det kunden som registrerer etter endt tur. Det er derfor myndighetene som fastsetter kvoter for hvor mye en kan ta med ut av landet, og i år er det 18 kg filet pr person , to ganger pr år.
  • Vi er godkjent bedrift for å drive Fisketurisme, og står derfor i myndighetenes registre.
  • Bedriften har eget fryserom for oppbevaring av den pakkede fisken.
  • Vi skal igang med  lage en liten plass i vårt bryggeanlegg, der det skal være mulig å sløye og tilberede fisk, like ved der båten ligger.
  • Er det derimot utfordrende vær, kan en ta med fisk opp i det spesiallagde rommet ved siden av huset vårt, og gjøre det der.