18 fot Hansvik med 50 hp Yamaha 4t

Praktisk info

  • Husk at pumpene ikke kan fortsette å gå etter at båten er tom for vann for da ødelegges disse.
  • Mister eller ødelegges noe av utstyret finnes det her på nettsiden en liste over priser for dette.
  • For å kunne være forberedt for fiske trenger en litt kunnskap om de forskjellige fiskeplasser og en lokalkjent person som kan forklare forskjellene mht økende sjøvann nivå (flo), og minkende sjøvann nivå (fjære). Også om de forskjellige plasser som tiltrekker seg de forskjellige fiskeslag.
  • Harpunfiske er ikke tilatt fra våre båter.

Betal med kort

Du kan betale med kort via vår betalingspartner Paypal. Etter at du blir sendt til Paypal for betaling - velg "Pay with a card" som vist under

Regler for føring av båt i Norge:

Alle som er født etter 01.01.1980, som skal føre båt med skroglengde over 8 meter, eller som har mer enn 25 hp motor, MÅ ha båtførerbevis.

Priser

Dagspris 1200,-

50% rabatt for 7 dager eller mer

Hvis leieforholdet (bestillingen) er under en uke frem i tid gjelder 100% forhåndsbetaling ved booking.

Hvis leieforholdet er over en uke frem i tid gjelder 50% forhåndsbetaling ved booking, og resterende kan betales ved ankomst. Forhåndsbetalingen fungerer som depositum og vil ikke tilbakebetales. 

Fiskeutstyr kan leies for 250,- pr sett.

Flytedresser kan leies for kr 500.- Størrelser på disse er S-L XL. Dressene skal spyles evt vaskes i fiskebygget og henges på anvist plass etter bruk.

Firmaet har både kortterminal til internasjonale kort,  og det norske Vipps.

WAY 914

 

 

Booking


  • Vi har alltid en del fiskeutstyr som kan leies.

  • Flytevester har vi fra de minste til de største på markedet, og dette inngår i båtutleie.
  • En kan få kjøpe tørrfisk snacks hos oss.
  • Vi er en del av GO FISH teamet, og all fisk er det kunden som registrerer etter endt tur. Det er derfor myndighetene som fastsetter kvoter for hvor mye en kan ta med ut av landet, og i år er det 18 kg filet pr person , to ganger pr år.
  • Vi er godkjent bedrift for å drive Fisketurisme, og står derfor i myndighetenes registre.
  • Bedriften har eget fryserom for oppbevaring av den pakkede fisken.
  • Vi skal igang med  lage en liten plass i vårt bryggeanlegg, der det skal være mulig å sløye og tilberede fisk, like ved der båten ligger.
  • Er det derimot utfordrende vær, kan en ta med fisk opp i det spesiallagde rommet ved siden av huset vårt, og gjøre det der.